Saturday 14 November 2009

Tänav

Eilne õhtu algas tudengimajas, kus toimus nõiduslike dekoratsioonidega kaunistatud alternatiivroki üritus. Tudengitele sissepääs loomulikult tasuta ;) Muusika oli väga vali ning mitte eriti kaasahaarav. Kõrval oli õnneks tavapärane tudengibaar piljardiga kus oli ka rohkem sõpru... Hiljem läksime edasi "Tänavale".

Selline tänav on siis siin, kus on suurem osa Aalborgi klubidest kokku koondunud. Sissepääsutasud puuduvad. Klubid isegi konkureerivad klientide pärast, tänaval lihtsalt jagatakse õlle/muu joogi talonge, mille saab sees joogi vastu vahetada (tavaliselt on õlle hind 60..100EEK). Tavaline tudengipakett on, et alustad seltskonnaga ühest tänava otsast ning käid klubist klubisse baari ääres tempokalt alkot kaanimas. Kui mõnus sumin on juba sees, siis maandud oma lemmik-klubisse ning tantsid öö läbi. Kui oled aktiivne välistudeng, siis näed tuttavaid-sõpru igal sammul. Inimesed on sõbralikud, uute inimestega tutvumine pole mingi küsimus.

2 comments:

Katu said...

Päris hea video otse elust ;)

Vaatan,et rahvale meeldib seal kõvasti pralletada.

Kuidas õhtu edasi läks :p?

siim said...

Mingid itaallane vastavast seltkonnast, keda ma esimest korda nägin, ütles "tere, minu nimi on Massimo... kust sa pärit oled"... vahetasime paar sõna "me läheme tantsima, tule meiega kaasa. Meil on selline väike seltskond inimesi, kellele meeldib funida...". Ütlesin OK, lähme pealegi ning me läksimegi. Seltskoonaga seal tänaval liikumine muidugi ei ole nii lihtne kui arvata võiks... kuna igal sammul on kellelgi tuttav vastas, siis peab alati inimesi järgi ootama. Mingi 10min pärast olime "Rock Nielsen"is ning seal oli veel mitu tuttavat nägu ees. Läksime kohe lavale, kus oli normaalselt rahvast ning igaüks tantsis nagu oskas :)