Monday 30 November 2009

Puhas energia

Trenn on puhas energia... kui juba trenni minnes ei ole energiat, siis trenni tehes paratamatult seda tekib. Seal ei saakski see muudmoodi olla. Muusikaks lastakse AC/DC-t, Rammsteini, Hardstyle ja isegi psühhedeelilist träänsi (!)... see lihtsalt tõmbab käima ja suunurgad üles :D

Üks raudne naine oli täna trennis ning teretas mind nimepidi ning uuris mis mul täna plaanis. Selgitasin, et võtsin eesmärgiks hakata end ette valmistama, et mõne aja pärast 20-korduselist kükiseeriat tegema hakata... Tulle on endast jätnud treeneri kalduvusega naise mulje. Ergutas/juhendas seal ühte noort kutti, kes parasjagu tegeles rebimisega. Trenn lõppes meil samal ajal ning nähes, et mul oli korraga kolm õuna käes, ütles ta "carb time! :D" ning uuris mis mul šeikeris on (oli sama mis tal). Rääkisime puhkeruumis veidi juttu ning ma siis küsisin, et kas ta ei saaks jõutõmmet õpetada. Nõu problem.... homme hakkan raudse naise juhendamisel jõutõmmet õppima ;) See koht on ikka super!

Trenn on ikka päeva tähtsaim osa ;) Muidu oli meil ka koosolek juhendajaga, mille käigus selgitasime ajakava ja lähiaja tegevusplaani. Lähipäevadel ootab ees suuremamahuline artiklite lugemine. Tegevust jagub, niisama passimist ei ole.

No comments: