Tuesday 3 November 2009

Esimene päev on selja taga

Tere fännid,

Üleeile pakkisin u. 30min-ga oma kama kokku -> D terminali -> laevale. Väike sisseost. Kajut sattus kokku 2 lätaka ning 1 eesti venelasega. Lätakatega mängisime turakat ja pläkutasime niisama. Sai kaua magada. Edasi Stockholm -> Arlanda lennujaam -> Kopenhaagen -> Aalborg.

Jõudsin 21:45 Aalborgi. Sobiv buss tuli kohe lennujaama rahvale järgi. Mul polnud kaasas aga ühtegi taani krooni. Sisse lastakse loomulikult eest ja piletit nõutakse näha. Võtsin südame rindu ja küsisin bussijuhilt tagasihoidlikult ega Eurodes maksta poleks võimalik :D Minu üllatuseks ütles bussijuht "you got a free ride, get in". Lisaks sellele aitas ta mind õiges kohas maha minna. Kohe esimesed positiivsed kogemused taani inimestest. Läksin otsejoones majutuskohta (couchsurfing.org kaudu hangitud (tasuta) kodumajutus saksa, uus-meremaa ja itaalia tüdruku korteris linna keskel.

Niipalju siis teekonnast siia. Panin korterist paar pilti üles (1 2 3).

Ajasime juttu, kinkisin tüdrukutele pudeli Vanakat (45%). Esialgu juleti vaid nuusutada. Täna õhtul läheb ilmselt testimiseks, kuna ootab ees korteripidu. Kusjuures kuna siin trepikojas on kõik tudengid ning kuna antud korter on viimasel korrusel (korruseid on 6 või nii) ning ainult viimasel korrusel on elutoad, toimub siin pidusid ÜRRIS tihti. Igav igatahes olema ei saa.

Läksime kohe esimene õhtu saksa tšikiga (Merieke-ga) välja ühte odavasse baari, kus ootas ees veel laudkond välistudengeid. Baar meenutas õhkkonnalt Valli baari ja veidike Matara Borozot oma püsiklientide suhtes. See on Merieke teada ainuke baar kus siiamaani suitsetatakse. Püsikliendid viibivad hommikul 8st öösel 3ni. Mängisime täringumängu ning pläkutasime, tudengid jõid Carlsbergi. Üks tüüp oli kitarriga ja kogu tuba laulis kaasa tuntud popplugusid. Lahkusime kella 1-2 vahel. Teised lauad olid selleks ajaks juba ebameeldivalt purjus. Mõned pildid (1 2) ja väike video.

Täna hommikul siis minek ülikooli ja linna kaema.

2 comments:

Unknown said...

vana tallina juurde osta sampust ka siis naistel vägev pidu ikka:D

siim said...

Soovitus tehtud.
Ahjaa, 0,3l Carlsberg selles West End pubis eile maksis 20EEK. See on soodushind esmaspäeviti, teisipäeviti ja kolmapäeviti. Tavahind on 24EEK/pudel :P