Monday 23 November 2009

motionskælderen

Tervit!

Nädal on möödunud suurtemate vahejuhtumiteta. Teisipäeval, kuna taevas läks õhtul vastu ootusi selgeks, läksime paari sõbra-välkaga Läänemere äärde linnatuledest eemale. Seal oli üks elektrikarjusega (proovisin, töötas) piiratud talumaa, kus oli ka suur küngas, kuhu otsa me otsustasime ronida, et tähdedele lähemale pääseda :) Telefonivalgel sõnnikut vältides jõudsime õnnelikult mäele, kus oli tõesti vapustav vaade tähistaevale. Veetsime taevapilti uurides vähemalt tunni. Selle aja jooksul õnnestus mul näha 13 "langevat tähte" :)

Reedel läksin esimest korda jõusaali, kus hakkan nüüd ka regulaarselt käima (pildid tänasest trennist). See koht lausa karjub "vanakool". Seadmete puhul on oluline vaid funktsioon, mitte välimus. Kõikjalt vaatab vastu puhas teras. Ja mehed-naised on siin ka terasest. Koht on suht väike ning tundub nagu kõik enam-vähem teaksid üksteist. Inimesed teretavad üksteist, mitte nagu PlanetSpordis, kus kliendid üritavad iga hinna eest teistest mööda/läbi vaadata. Huvitav on see, et hommikupoole polegi ühtegi töötajat/asjapulka kohal, põhirahvas saabub alles millalgi peale lõunat. Samuti on olemas puhkeruum-köök, kus saab peale trenni lõõgastuda, banaani süüa või isiklikku valgušeiki või tasuta kohvi/kakaod juua.

Isiklikku elukohta mul siiamaani ei ole. Praegu elan täitsa otseses mõttes ülikoolis (väike tutvustus). Kohe (loe: 2 kuu pärast) algab aga uus semester ning siis on palju liikumist ning uusi võimalusi. Praegugi on mul teada paar inimest, kes oleksid huvitatud kokku kolimisest. Kolmapäeval tuleb tõenäoliselt selleteemaline koosolek.

Päeva retsept: rösti täisteraleiba, määri peale võid, raputa maitse järgi cayenne pipart, määri peale dijon sinepit. Kõrvale söö tuunikalakonservi. Nämm!

No comments: