Thursday 21 June 2007

Kokandusteemaline post

Rahuldan teie himu uute retseptide järgi. Täna sai leiutatud midagi uut ning lihtsat.

Koostisained:
2 muna
1 pakk "MIVINA" kiirnuudleid
50g kraanivett (kõrgem temperatuur eelistatum)

Valmistamine:
Pane pann tulele.
Purusta nuudlid väga peenikeseks (~1cm pikkusteks juppideks).
Ava nuudlipakk (märkus: purustatud nuudleid pole mugav maast kokku korjata)
Võta pakist maitseainekotike ning pane kindlasse kohta.
Võta pakist õli, tühjenda pannile ning määri pannilabidaga ühtlaselt laiali.
Ava ükshaaval munad ning tühjenda pannile.
Koheselt laotada 9/10 purustatud nuudlitest praadivale munale.
Avada maitseainekotike ning maitsestada roog (ettevaatust, soolane).
Kui muna on juba päris tahke ning nuudlid on ikka veel päris tahked, siis teha pannilabida abil kindlaks kas muna on eraldiseisev pannist ning niisutada nuudleid veega.

Serveerida taldrikul või koos panniga. Garneeringuks kasutada ülejäänud nuudlipuru. Lauamaitseaineks sobib hästi ülejäänud nuudlimaitseaine.

HEAD ISU!

Pilt nuudliroast ja veel mõned pildid:


Nagu ühelt pildilt paista on, siis sakslased on tüdinenud lihtsalt puhta õlle joomisest. Kuulus mark Berliner Weisse segatakse tavaliselt kas punast või rohelist värvi siirupiga (spets. koostisega). õlut juuakse segatult coca-cola, sprite, fanta, sidruni, tequila, red bulli jms. innovatiivsete lisanditega. Müügil on näiteks tume valge õlu ja veel palju muud mida ma veel avastanud ei ole.

Nii... kaks sekundit tagasi laulsin kahele kaastöötajalannale Saaremaa Valssi. :)

Piltidel veel eilne Biergardeni tuur (käisime kolmes). Kuna ilm oli ilus, otsustasime kell 4 töö lõpetada ning suundada Biergartenisse grillliha sööma ja õllet jooma. Tutvustasin ka kohalikule rahvale Vana Tallinnat :) Ma õpetasin inimestele "Terviseks" ütlema ning eestikeelseid roppusi kasutama. Nemad õpetasid mulle vastutasuks saksakeelseid roppusi ja veidi slängi, mida ma kindlasti igapäevaselt kasutama hakkan. Mina jõudsin täna hommikul küll natuke enne töö algusaega (9:00) kohale, aga Kai (kutt vasakul laua taga) jõudis alles 10:30.

Ei... tore on. Praegune tegevus seisneb graafilise programmeerimiskeele LabVIEW õppimises. Loodetavasti saan selle programmi saksakeelse versiooniga hakkama ning saab arendustegevust normaalselt jätkata.

No comments: