Tuesday 28 August 2007

Loveparade jm. pildid

Hei!

Nagu lubatud:
http://www.zone.ee/slim2001/pildid/kuni%2028.08.07/

Kui mingi pildi kohta ütlemist on, siis kommentaarin (on see sõna veel moes?) ka meeleldi!

Tervitades,
-Siim

3 comments:

heikki said...

nii: kes need ilusad naised on?
ja kas eestlasi ka seal nägid?

siim said...

Lootsin küll palju tuttavaid näha, kuid kahjuks ei kohanud mitte ühtegi. Isegi mitte-tuttavaid eestlasi polnud näha-kuulda.

Kaks ilusat naist kahe erineva pildi peal on nimelt mu uued naabrid. Kui nad sisse kolisid, olin mina juhuslikult koridoris liikumas ning nad küsisid minu käest kühvlit ja harja. Laenasin neile oma naabri kühvli ja harja ning küsisin kas saan veel kuidagi abiks olla. Küsisid, kas ma pesumasinat oskan paigaldada. Vastasin, et on ette tulnud ning vaatame mis annab teha ;) Nende isa, eriti hipi või kalkari välimusega vanamees, nokitses parajasti PM kallal. Näitasin paar korda näpuga ning ajasin tüdrukutega juttu. Pesumasin on siiamaani ühendamata, kuid tüdrukutega sain tuttavaks.

Teise pildi peal on näha 4 ilusat tüdrukut. See on selle pikema naabritsiki sünnipäev (21 sai). Sünnipäeval oli kokku 7 tüdrukut ning mina. Pärast pidutsesime pikalt klubis ning mina läksin hommikul vara tööle :P

Siin tundub olevat jube lihtne uute inimestega tutvusi sobitada. Näiteks paraadile läksin täitsa üksi, kuid suheldud sai ikka korralikult :)

heikki said...

SUPER